Domaruppdrag i Nose Work

För att anlita Linda Fogelquist Hedwall på domaruppdrag i Nose work mejla oss i god tid innan tävlingsdatumet. 
 Besökshunden Kid

Besökshundsverksamhet

Grundaren av företaget Doggybuilders, Linda Fogelquist Hedwall, är tillsammans med hunden Kid som är en australian shepherd är utbildade och certifierat besökshundsteam hos Svenska Terapihundskolan.

Besökshundsteamet arbetar med att ge stöd, motivation, uppmuntran, aktivitet och sällskap. Besökshundsteamets uppgifter är att göra enkla besök som vanligtvis ej är målinriktade eller behöver dokumenteras. Effekterna är goda, forskning visar att besök av hundteam sänker blodtryck, minskar smärta och stress. Detta är bara några få exempel på den goda effekt djurassisterad aktivitet har.

Vid intresse av att anlita den söta besökshunden Kid tillsammans med hans ägare Linda kontakta oss via mejl  doggybuilders@hotmail.com  eller telefon 076-7741166 . Vi finns i Borlänge, Dalarna men det finns möjlighet för oss att komma till städer inom en 10 mils radie.

Våren 2018 kommer Linda och Kid påbörja utbildning till terapi- & skolhund. 
Självklart utbildar vi oss hos de bästa inom fältet! 

 


 

 

Assistanshundsinstruktör

Assistanshunden är en civil tjänstehund vars syfte är att öka möjligheten för människor med funktionsnedsättning att få en större delaktighet i samhället.

Våren 2015 fick MFD, Myndigheten för delaktighet, regeringens uppdrag att upphandla en stödfunktion för assistanshundverksamheten i Sverige. I början av november blev Svenska Brukshundklubben tilldelad uppdraget assistanshundar från och med år 2016.

Linda Fogelquist Hedwall är godkänd assistanshundsinstruktör hos Svenska Brukshundsklubben.


 

Privatträning

Vi erbjuder privatträning 

Enstaka tillfällen 500:-

Vid klippkort på 10 ggr får man 10e gången gratis. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Aktuellt
Webshop
Kurser
Tävlingar
Tjänster

Handla

Information

Moms visas: